BU KEZ VAHŞET KÖRFEZ'DE..!

Tütünçiftlik sahilde boğazından yaralanarak sokağa atılan köpek vatandaşların çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Sakarya’da yaşanan olayın etkileri devam ederken, bu kez hayvana şiddet haberi Körfez’den geldi. Kocaeli Körfez Tütünçiftlik Sahili Vapur İskelesi yakınlarında boğazından bir cisimle yaralanan köpek vatandaşların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre; köpeğin kalbine bir cismin saplandığı, saplanan cismin ise kalbinde ki damarı kestiği tesbit edildi. Yapılan müdahaleye rağmen köpek kurtarılamadı. Bu durumda hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Yetkili makamlara müracaat eden hayvanseverler, bölgede ki kamera kayıtlarının izlenmesini ve köpeğe zarar vererek ölümüne neden olan kişi ya da kişilerin tespit edilerek cezalandırılmasını istediler.
Bir köpeği şişleyenler yol kenarında bu canlıyı ölüme terk ettiler. Yaralı köpeği gören vatandaşlar hemen veteriner hekime götürdüler ama yaralı köpeğin hayata tutunmasını sağlayamadılar. Hayvanın acı içinde can çekiştiğini gören vatandaşlar “ Emniyetimizden ve belediye ekiplerimizden bu canilerin bulunmasını ve toplum önünde ifşa edilmesini bekliyoruz” dediler.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Yapılan soruşturma neticesinde öğrenilen bilgilere göre hayvanın tüfekle ateş edilmek kaydıyla, boğazından giren bir saçmanın ölümüne sebep olduğu belirtildi. Olayı yaptığı zannedilen F.D. isimli bir şahsın gözaltına alındığı ve hakkındaki soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817