Bu nasıl Zabıta?
Mustafa Sağlam henüz 13 yaşında. Okula gidememiş. Yaşamak için para kazanmak zorunda. Hayatın bütün zorluklarına karşın çalışarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Onlarca rakibine karşı!

Suriye'den gelmiş onlarca Suriyeli çocuğun İstanbul sokaklarında insanların eteklerine yapışıp para istemeleri yanında, Mustafa kendi ülkesinde, çalışarak para kazanmaya çalışıyor.

Tabii İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri öylesine işgüzarlar ki, onlarda seyyar satıcı dururken, güçleir 13 yaşındaki Mustafa'ya yetiyor.

Yeni Cuma Parkında dün öğle saatlerinde insanın yüreğini cız ettiren bir tablo yaşandı. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli bir zabıta memuru, parkta müşteri bekleyen Mustafa Sağlam’a saldırdı. Mustafa’ya vuran, boya sandığını tekmeleyen zabıtaya çevredeki vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Toplum vicdanı, üç-beş kuruş kazanabilmek için bütün gün sırtında boya sandığı ile dolaşan bir çocuğa böyle bir muamelenin reva görülmesini kaldıramadı. Vatandaşların tepkisi üzerine zabıtalar parktan uzaklaştı.

İzmit Belediyesi Zabıta kadrosunda görevli bu memur, vatandaşa, üstelikte yaşı küçük bir çocuğa  saldırma, vurma, tekmeleme cesaretini nereden alıyor?


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817