Bu yaz Bayramoğlu sahilinde yüzeceğiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilindeki halk plajında incelemelerde bulundu. Kocaeli halkını bu yaz Darıca Bayramoğlu sahilindeki halk plajına davet eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu yaz Darıca Bayramoğlu sahilinde halkımızla denize gireceğiz, bir özlemi daha gidereceğiz’’ dedi.

BAŞKAN SIK SIK DENETLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Bayramoğlu Sahili 1. Etap Düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Yaza hazırlık çalışmaları hızla devam eden halk plajına büyük önem veren Başkan Karaosmanoğlu, bir kez daha çalışmaları yerinde denetledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, projeyle ilgili Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’dan bilgi aldı.

PIRIL PIRIL BİR DENİZ

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İzmit Körfezi’nin temizlenmesi yönündeki çalışmalarımız sonuç verdi, artık körfezde halkımızla kulaç atıyoruz, uluslararası yüzme yarışları yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı Mavi Bayrak ile taçlandırdık. Eşsiz bir sahil şeridine sahip Darıca’da halkımız için yeni plajlar açıyoruz. Yaklaşık bir kilometrelik Darıca Bayramoğlu sahilinde bu yaz halkımızla el ele, pırıl pırıl bir denizde yüzeceğiz’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817