BULUT: ERTELENEN FESTİVAL NİSAN’DA YAPILACAK
 İstişarede bulunuldu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, güreş ağası Sezgin Sert’in Harikalar Sahili Marina Cafe’de organize ettiği programda muhtarlar ve güreşçilerle bir araya geldi. Organizasyonda Hasat Sonu Festivali’nin askıya alınmasıyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Bulut, “Geçtiğimiz 13 Eylül’de gerçekleştireceğimiz Hasat Sonu Festivali, şehitlerimizin art arda gelmesi sebebiyle askıya alındı. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendirerek hep birlikte istişarede bulunduk ve etkinliğin ileri bir tarihte yapılması noktasında karar verdik” dedi.

 

Festival 22 Nisan’da

Türkiye’de vahim olaylar yaşanırken festivalin organize edilmesinin uygun olmayacağını belirten Başkan Bulut, “Vatanımız için şahadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Türkiye’mizde vahim olaylar yaşanırken festivali düzenlememiz uygun olmazdı. Hava şartları ve seçimin yaklaşması sebebiyle de festivalimizi önümüzdeki baharda düzenlemeyi planlıyoruz. Nasip olursa 22-23-24 Nisan’da Allah’ın izniyle festivalimizi en güzel şekilde organize edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817