Bulut: "Her Zaman Halkımızın Yanındayız"

Tüm Sözlerimizi Yerine Getirdik

Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere kentin tüm dinamikleri ile istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, son olarak İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Medine Camii’nin okuma salonunda bölge sakinlerinin konuğu oldu. Hizmete sunduğu projelerle Derince’yi Kocaeli’nin marka ilçelerinden biri haline getiren Başkan Bulut, vatandaşlarla olan buluşmasında önemli mesajlar verdi. Yaptıkları her projeyi Derincelilerin mutluluğu için inşa ettiklerini belirten Başkan Bulut “Anadolu’da biz söz var. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz diye. Elhamdülillah bizim hem tarlada izimiz hem de harmanda yüzümüz var. Göreve başladığımız zaman kağıt üstünde yer alan projelerimizi bir bir inşa ederek Derince’mize kazandırdık. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz tüm sözlerimizi yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Derince’nin Geleceğine Yatırırım Yaptık

Geride kalan dört buçuk yılı aşkın süreçte bir yandan alt ve üstyapı düzenlemelerini sürdürdüklerini diğer taraftan ise kalıcı eserler inşa ettiklerini belirten Başkan Bulut, “Bizler her zaman halkımızın yanında yer alarak, onların beklentilerine yönelik çalışmalara imza atıyoruz. Bugün Derince’mizde hayata geçen birçok projemiz sizlerle bir araya geldiğimiz bu istişare toplantılarında şekillendi.” dedi. “Toplumumuzun her kesimine yönelik çok ciddi projelerimizi hayata geçirdik.” diye sözlerine devam eden Başkan Bulut, “Sportif alanda inşa ettiğimiz Er Meydanı, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonları ile Derince’nin gençliğine ve geleceğine yatırırım yaptık. Yelken Kafe sadece ilçemizin değil günümüzde tüm Körfez’in en önemli tesislerinden biri haline geldi. 20 metrelik alternatif yol ve viyadükler ile ulaşımda çok önemli bir atılım gerçekleştirirken, mahalle konakları ve kültür merkezleri ile tüm halkımızın beklentilerine karşılık verdik” dedi.

İbni Sina’ya Çok Amaçlı Mahalle Konağı

Sözlerine devam eden Başkan Bulut, “Bugün artık kentimiz hayata geçen projelerle çok farklı bir kimliğe büründü.  Halen yapımı devam eden 1071 AK Merkez, Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı, Hoca Ahmet Yesevi Camii ve Kapalı Pazar projelerimizde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.” dedi. Bu süreçte mahalle ayırımı yapmadan çalıştıklarını ve İbni Sina Mahallesi’ne de çok şık bir mahalle konağı kazandırdıklarını belirten Başkan Bulut, “Çok amaçlı olarak inşa ettiğimiz İbni Sina Mahalle Konağı’mız bugün aile sağlığı merkezi ve DER-MEK bünyesindeki kursları ile bölge halkımıza hizmet veriyor. Her şey sizlerin mutluluğu için.” dedi. Toplantıya katılan vatandaşlar da gerek bölgeye inşa edilen Mahalle Konağı gerekse ilçeye kazandırdığı kalıcı eserler dolayısıyla Başkan Bulut’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817