Bulut’tan  Derincelilere aşure ikramı
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Muharrem ayı nedeniyle Kent Meydanı’nda ilçe halkı ile bir araya gelerek hem aşure ikramında bulundu hem de projeler hakkında görüş aldı.

Projeleri değerlendirdi

Göreve geldiği günden itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bir yandan hayata geçireceği projeler için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye gayret ediyor. Başkan Bulut, Muharrem ayı dolayısı ile Kent Meydanı’nda kılınan Cuma Namazı’nın ardından ilçe halkına aşure ikramında bulundu. Yaklaşık 3 bin kap aşurenin dağıtıldığı organizasyonda Derincelilerle sohbet eden Başkan Bulut, vatandaşların hem sorunlarını dinledi hem de yapılacak olan yeni projeleri değerlendirdi.

Daha modern bir kent

Muharrem ayının diğer aylar arasında ayrı bir öneminin bulunduğunu aktaran Başkanı Ali Haydar Bulut, “Muharrem ayının 10. günü Aşure Günü’dür. Aşure Günü diğer günlerden daha mübarek ve bereketlidir” dedi. Kendi eseri olan Kent Meydanı ile ilgili ilçe halkının olumlu görüşlerini alan Başkan Bulut, Derince’ye yapılacak vizyon projelerle daha modern bir kent imajını yakalayacaklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Yapacağımız Şelale Projesi ile Kent Meydanı daha modern bir yapıya kavuşacak” diye belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817