BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ

Hacı Osman Mahallesi Can Sokak’ta mahalle sakinleri tarafından bakılan ve yuva yapılan Salça adı verilen tekir kedi, bir sabah ağaç altında hareketsiz yatarken bulundu.

Kediye her sabah mama ve akşam mama veren Batuhan Yazıcı, hayvanın acı çektiğini görünce veterinere götürdü. Burada hayvanın çekilen röntgeninde, aldığı darbe sonrasında bir bacağında çıkık, diğer bacağında da kırık olduğu ve iç kanama geçirdiği belirlendi.

Uzun süreli bir bakıma ve ameliyata ihtiyacı olan Salça, Körfez Belediyesi zabıta ekiplerine bağlı Hayvan Bakım birimi tarafından teslim alınarak, tedavisi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi veterinerliğine teslim edildi.

Ağır bir darbe alan yavru kedinin, bacaklarına yapılacak operasyonla düzelebileceği belirtilirken, mahalle sakinleri Salça’ya vuran kişinin insan olamayacağını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817