BÜYÜKŞEHİR’İN ALT YAPISI ÇOK GÜÇLÜ
 Ulusal ve uluslararası arenada bir çok başarıya imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, üst düzey başarıların yanı sıra alt yapıda da başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Yaz aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, genç yetenekleri keşfederek bünyesindeki branşlarına kazandırıyor. Bir çok branşta güçlü bir alt yapıya sahip olan mavi beyazlılar, okullarda ve mahallelerde rutin sporcu tarama faaliyetlerini de sürdürüyor.

                                                                    

SÜREKLİ KAYIT YAPILIYOR

Seka Sporcu Eğitim Merkezi ağırlıklı olmak üzere ilçe salonlarında faaliyetlerini sürdüren mavi beyazlılar, geleceğin şampiyon sporcularını milli takımlara yetiştiriyor. Boks, Karate, Judo, Tekvando, Güreş, Masa Tenisi, Halter başta olmak üzere bir çok branşta alt yapı düzeyinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün öncelikli hedefi alt yapı odaklı üst düzey başarı. Sürekli kayıtların devam ettiği kulüpte, kayıt olmak isteyen sporcu yada sporcu velilerinin İzmit merkez için SEKASEM’deki kulüp binasına giderek kayıt yaptırabilir yada 0 262 335 34 42 numaralı telefondan bilgi alabiliyor. Gebze Bölgesi’nde sporcu adayları ise 0 262 644 91 24 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir yada Güzeller Mahallesi Mevlüt Duru Caddesindeki Kulüp binasından kayıt yaptırabilirler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817