Büyükşehir’li Judocular, Rio​'da Dünya Şampiyonasında​

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un en başarılı branşları arasında yer alan Judocular, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Akdeniz oyunlarına 6 sporcuyla katıla​n ve şampiyonada 1 altın, 2 bronz olmak üzere toplam üç madalya kazana​n judocular, bu başarısını Dünya şampiyonasında da sürdürmek istiyor.

RİO’DA YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörü aynı zamanda Milli takımlar antrenörlüğünü yapan Hüseyin Özkan nezaretinde çalışmalarını sürdüren başarılı judocular, 26-31 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’nın Rio kentinde yapılacak olan Dünya şampiyonasında mücadele edecek.

22 AĞUSTOS’TA GİDİYORLAR

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Judoculardan Hasan Vanlıoğlu, Bahar Büker, Saadet Arca ve Sümeyye Akkuş’un yer aldığı milli takım kafilesinde antrenör olarak Hüseyin Özkan’da yer alıyor. 22 Ağustos’ta Rio’ya gidecek olan Ay yıldızlı millilerin yeni başarılarda yurda dönmesi bekleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817