Büyükşehirli Satranççılar, Yenilgisiz Şampiyon Oldu
 Büyükşehirli Satranççılar, Yenilgisiz Şampiyon Oldu

30 - 31 Mart, 28 Nisan, 25-26 Mayıs tarihlerinde üç etaptan oluşan 90 dakika+30 sn/hamle eklemeli tempo ile gerçekleştirilen Kocaeli Yöresel Lig müsabakaları onuncu turun ardından sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Derince Belediyespor, İzmit Belediyespor, Gölcük Belediyespor, Derince Turgut Reis İlköğretim Okuluspor olmak üzere toplam beş kulübün yarıştığı müsabakalar    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

On tur yapılan müsabakalarda tek bir yenilgi dahi almayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu satranççılar şampiyon olurken, Derince Belediyespor ikinci, İzmit Belediyespor üçüncü, Gölcük Belediyespor ise dördüncü oldu. Kazandığı şampiyonlukla Denizli'de yapılacak olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Büyükşehirli satranççılar güçlü takımların yer alacağı Türkiye şampiyonasında da iddialı.

ÖRNEK PROJELER GELİŞTİRDİ

Bu sezon Satranç sporunda Türkiye’ye örnek projeler geliştiren ve İlkokul birinci sınıf öğrencilerine 36 bin 500 Satranç takımı dağıtan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Satranç Federasyonu ve Satranç il temsilciliği ile Kocaeli’de satranç sporunun tabana yayılması için faaliyet sayısını da her geçen gün arttırıyor. Gelecek yılların hedeflerini şimdiden koyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geleceğin satranççıların şimdiden yetiştirmeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817