“Büyüme Senaryoları Eğitimi “ yapıldı
    Kocaeli Sanayi Odası  ve TEB Girişim Bankacılığı işbirliği ile girişimcilere yönelik “Büyüme Senaryoları Eğitimi” dün gerçekleştirildi.

  Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Konferans salonunda düzenlenen eğitime özellikle genç girişimciler ilgi gösterdi. Toplantının açış konuşmasını yapan TEB Girişim Bankacılığı yöneticisi Fatih Canan , mensubu olduğu bankanın “Girişimcilik” konusundaki son yayınlanan Reklam filmi üzerinde görüşlerini açıklarken, bu filmin gerçek olduğunu vurguladı. TEB Girişimcilik bankası hakkında görüşlerini aktaran Canan ,bu konudaki çalışmaları özetledi.

 

      Toplantıda daha sonra söz alan TEB Girişim Evi Proje Koordinatörü Danışman ve Eğitmen Mehmet Şöhrap Sanlı, girişimcilerin gelişme çabalarının temelinde neler olması gerektiği, büyüme ve gelişme yolunda atılması gereken adımlar ile işletme fonksiyonları yönetimi konularında bilgi aktarımında bulundu. Sanlı, “Dünya genelinde elde edilen istatistiklere göre, kurulan işletmeler, girişimcilerin ilk yıllarında yaptıkları hatalar ve karşılaştıkları problemler nedeniyle, başlangıç ve tutundurma döneminde kapanmak zorunda kalmakta olduklarını söyledi. TEB Girişim Evi Proje Koordinatörü Danışman ve Eğitmen Sanlı,Ülkemizde girişimcilerin küçük işletmecilikten büyük işletmeciliğe geçiş dönemine kadarki süreçlerde yaşadığı problemler dikkate alınarak, girişimcilerin ilk yıllarını nasıl planlamaları gerektiği ve işletmelerini nasıl yönetmeleri gerektiği bilgileri hakkında görüşlerini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817