CAHİT SÜRÜM, “BİRLİK VE BERABERLİĞİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Cahit Sürüm, kongrede kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il ve ilçe yöneticilerine, oylarıyla kongreye katılan ve destek veren vermeyen tüm delegelere, CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve teşkilatına, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimine, demokratik ortamda kongreye katılan adaylara, üyelere ve tüm konuklara teşekkür ettiğini söyledi.

Cahit Sürüm teşekkür konuşmasının ardından artık daha çok çalışma zamanının geldiğini ifade ederek, “Tüm tatsız olayları unutup, birlik ve beraberlik içinde çalışma zamanı. Partimize halkımız tarafından büyük ilgi gösterilmeye başlandı ve üye sayımız artıyor. Halkımız ülkenin içinde bulunduğu bu olumsuz ortamdan çıkışı sağlayacak tek çözüm olarak bizi görmektedir. Bunun karşılığını vererek çok iyi çalışmalar yapmalı ve güçlenmeliyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817