ÇAKIR; “CUMHURBAŞKANIMIN VE PARTİMİN  YÜKÜNÜ HAFİFLETECEĞİM”

Ali Çakır, aday adaylık başvurusu öncesinde de başlattığı nokta ziyaretlerinde ikinci tura başlayarak önemli bir mesafe kaydetti.

Halk desteğini en çok hisseden aday adaylarından olan Ali Çakır, bu özelliği nedeniyle de alacağı oy oranının yüksek olacağına inanıyor. Uzun yıllardır fırıncılık yapan ve siyasetin içinde yer alan Ali Çakır, geniş bir tabana sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday kriterlerine sahip olduğunu ve halktan en çok oyu alabileceğine inandığını söyleyen Ali Çakır, duyduğu öz güvenle, “Ben varım, Genel Merkeze gidecek olan son listede yer alacağıma inanıyorum” şeklinde konuşuyor.

Ali Çakır, her kesimden oy alabilecek adaylardan olduğunu da ifade ederek, “Bu yetki bana verilsin, adaylığım açıklansın, toplumun her kesimini kucaklayarak partime Kocaeli’nin en yüksek oyunu alacağıma inanıyorum. Oy potansiyeli en yüksek olan Körfez’de, alınacak en çok oyu kazandıracağım” dedi.

Cumhurbaşkanımın yükünü hafifleteceğim

Ali Çakır, AK Partiye en yüksek oyu alacağını tekrarlayarak, “Bu şekilde Cumhurbaşkanımın ve partimin yükünü hafifleteceğim. Sahada esnaf ve STK’ları ziyaret ettim. Şimdi geniş katılımlı ev toplantıları ile halka ulaşmaya devam edeceğim. Görev almam halinde toplumun kesimini temsil eden kafamdaki listeyi sunacağım” dedi.

Ali Çakır, yaptığı saha çalışmaları sırasında en çok kalabalık guruplar tarafından karşılanan ve il gösterilen aday adayları arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817