Cami Çıkışındaki Kavgada Kan Döküldü
Kavgada 72 yaşındaki H.K. İ.B'yi bıçakladı. 

Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında yaşanan husumet dün yeniden kendini gösterdi. Ancak bu defa kavga edenler genç değil, ailenin büyükleri oldu. İddialara göre, İ.B 72) öğle namazını kılmak için Kuruçeşme Merkez Camii'ne gitti. Namazı kıldıktan sonra tam çıktığı esnada, kendisi gibi namaz kılmaya gelen torunu Ö.B'yi yaralayan H.E'nin akrabası olan H.K. (72) ile karşılaştı. Şahıslar arasında bir anda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu esnada H.K. üzerindeki bıçağı çıkartarak İ.B'yi yaralayıp olay yerinden kaçtı. 

Olayı görenler hemen İ.B'yi Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan İ.B hemen ameliyata alındı. Öte yandan, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen H.K. evinde suç aletiyle birlikte İzmit İlçe Asayiş Büro Ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 

Şahısın ilk sorgusunda yeğeninin gerçekleştirdiği olay nedeniyle aralarında husumet bulunduğunu, cami çıkışı karşılaşınca İ.B'nin kendisine yumruk atarak saldırdığını, kendisini korumak amacıyla bıçağı salladığını söylediği öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817