Çamlıtepe için yeni cami projesi

Körfez’de 18 bin nüfusu ile en kalabalık mahalleler arasında yer alan Çamlıtepe Mahallesi’nde bir eksiklik daha Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı ile gideriliyor. Konuyla ilgili olarak İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Körfez Belediyesi Etüd Proje Müdürü Cumali Gündoğdu, Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, Hayırsevenler Camii İmamı Aziz Barış ve Etüt Proje Müdürlüğü ekibi bir araya geldi, proje üzerinde ilk toplantıyı gerçekleştirdi.

DETAYLAR KONUŞULDU

Muhtar Mehmet Işık ve Hayırsevenler Cami İmamı Aziz Barış, mahalle halkının taleplerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a iletmiş, Başkan İsmail Baran da uygun arsa ve proje desteğinin verilerek çalışmaların başlaması talimatını vermişti. Projenin ilk başlangıç toplantısında proje ihtiyaçları, arsa ve proje hedefleri ile mimari ve teknik detaylar masaya yatırıldı.

PROJE STARTI VERİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan “Cami projelerinde bulunması gereken unsurlar ve müştemilatlarına” uygun tasarlanması hususunda yer alan bilgiler ile detaylı olarak gerçekleştirilen toplantıda, mimari proje çizim çalışmasının başlatılması kararlaştırıldı. İlerleyen günlerde konuyla ilgili bir toplantının daha gerçekleştirileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 5 yıl önce

Camide yapılsın ama önce şu yolları bir asfaltlasınlar bir zahmet iki senedir gecekondu mahallesinde yaşar gibi yaşıyoruz çamurun içinde sayın Baran bey

Avatar
merkezden 5 yıl önce

Ilk önce şu yolları bi bitirsin baran bey 1 buçuk senedir Mah oldu evlerin içi pislik doldu bıktı milet baran bey Çamlıtepeye gelmeyeli 3 sene oldu ama aday gösterirseler çıkar ozaman bu halk gereken cvp verir

banner2817