Çavuşlu ve İshakçılar yoluna konfor geldi

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı konforlu hale getirmek için yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kent merkezinde yapılan çalışmalar yanında mahallelerde de uygulamalar devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Derince’nin Çavuşlu ve İshakçılar mahalle yollarını yeniledi.

 

2 BİN 200 KİLOMETRE YOL

2 bin 200 kilometre uzunluğundaki yol bölümü sıcak asfaltla kaplandı. Asfaltlama çalışmasında 6 bin ton sıcak asfalt malzeme kullanıldı. Yenilenen yol ile hem güvenli hem de kaliteli ulaşım sağlandı.

 

11 METRE GENİŞLİĞİNDE

Çalışma ile 11 metre genişliğinde sağ ve solu parklanma şeridi olan yol oluşturuldu. Projede yağmur suyu altyapı çalışması ile tretuvar yenileme uygulaması gerçekleştirildi. Böylece yaya ve sürücülerin yaşayabileceği sıkıntılar ortadan kaldırıldı.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817