ÇEKİRGE BİR SIÇRADI, İKİ SIÇRADI...
 OTOBÜS FARESİ YAKALANDI

İzmit, Körfez ve Derince’de otobüs yolcularının korkulu rüyası haline gelen yankesici Körfez Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgilere göre, çeşitli tarihlerde İzmit’te 6, Derince’de 3 ve Körfez İlçe’de de 3 olmak üzere  toplam 12 kişinin cebinden ve çantasından para ile cüzdanlarını çalan H.E. (32) isimli şahıs, Körfez Asayiş ekiplerinin kamera görüntülerini takip ederek yaptıkları çalışma sonrasında yakalandı. Yakalanan H.E. paraları çalınan şahıslarla da yüzleştirildikten sonra suçunu itiraf etti. H.E.’nin 6 Temmuz’da  A.G.’den 900, 14.Ekim’de L.A.’dan 425, 20 Ekim’de de K.Y.’den Körfez-İzmit hattındaki otobüste 410 TL. para ve cüzdanlarını çaldığı belirlendi.  

12 kişinin canını yakan ve yolcu otobüslerinin korkulu rüyası haline gelen H.E. sorgusundan sonra Körfez Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

Körfez Asayiş Şube ekipleri hırsızlık suçlarından kesinleşmiş mahkumiyet kararları çıkan, 3.5 yıl cezalı B.D., 3.5 yıl cezalı E.K., 4 yıl 2 ay cezalı S.S., 5 ayrı hırsızlık suçundan hakkında yakalama kararı olan C.B. ve Cinsel istismar suçundan 5 yıl ceza alan S.B. yakalanarak cezaevine gönderildiler. Ayrıca, Körfez İlçesi’nde Toki İnşaatlarında çalışan işçilerin konteynırından hırsızlık yaparken yakalanan H.A.’da adliyeye sevkedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817