CEPHANELİĞE DEV KUŞ KAFESİ .
 İzmit’in en gözde ve en büyük mesire yerlerinden Cephanelik Mesire alanına dev  bir kuş kafesi yapılacak. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek kafes Ağustos ayı sonuna kadar hizmete girecek. Kuş kafesi yapımıyla ilgili gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 132 bin 234 Lira olan ihaleye katılan Kar Çit firması 132 bin 500 Lira, Gökhan Eldoğan 98 bin Lira ve Karaaslan Makine da 89 bin 900 Lira teklif verdi. İhale komisyonu teklifleri değerlendirip işi alacak firmayı önümüzdeki günlerde açıklayacak.

 

ÇEŞİT ÇEŞİT KUŞLAR OLACAK

 

İzmit Belediyesi yetkilileri, 150 metrekare büyüklüğündeki  kafesin 75 metrekaresinin  kapalı diğer  kısmının da açık  olacağını belirterek” bölgeye ayrı bir  güzellik katacak kafeste çeşit çeşit kanatlı hayvanlar yer alacak. Cephanelik Mesire alanına gelen vatandaşlar, birbirinden ilginç kanatlı hayvanları görme imkanı bulacak” dediler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817