ÇEVRE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
 Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencilerinin de destek verdiği eğitimlerin amacının çevreye daha duyarlı gençler yetiştirmek olduğu kaydedildi.

 

11 OKULDA DAHA

 

Yetkililer, Şehit Öğretmen Erkan Aydın İlkokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu, Gündoğdu İlkokulu, Solaklar İlkokulu, Muammer Aksoy İlkokulu, Kuvayi Milliye İlkokulu, Emek Dayanışması İlkokulu, TBMM İlkokulu, Şehit Ümit Balkan İlkokulu, Akçakoca İlkokulu, Ertuğrul Gazi İlkokulu, Kocatepe İlkokulu, Yarbay Refik Cesur İlkokulu ve Dr. Ferdi Koçal İlkokulu’nda bin 867 öğrenciye de çevre eğitimi verildiğini  belirterek” öğrencilere, geri dönüşümün öneminden bahsederek, geri dönüşüm sayesinde hem çevrenin korunduğunu hem de  ülke ekonomisine katkı sağlandığını anlatıyoruz. Yaptığımız eğitimler sayesinde çevre konusunda daha bilinçli gençler yetişiyor” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817