Ceyhan, 33 yıl önceki İlkokul Öğretmenini Ziyaret Etti
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan 33 yıl önce Yeni Doğan Ziya Gökalp İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Melike Çardak’ı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Halkla İlişkiler Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu, Sosyal İşler Başkanı Orhan Faruk Barış, il yöneticilerinden Yakup Karaaslan, Şeyda Balaban,Büşra Özbay ve Nuray Erdem Katıldı.

Gülistan İlkokulunda öğretmenliğe devam eden Çardak’ı ders yaptığı sınıfa sürpriz bir ziyaret yapan Ceyhan yıllar sonra öğretmenin elini öpüp, duasını alarak büyük bir vefa örneği gösterdi. Sürpriz ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden Çardak, beni ve öğrencilerimi sevindirdiniz, yıllar sonra öğrencilerimi başarılı, vatan millete hizmet eder bir şekilde görmekten gurur duyuyorum, dedi. Ceyhan ise öğretmenimizin bugünlere de gelmemizde emeği çok her ay maaşını aldığında bizlere küçük hediyeler alır bizleri sevindirirdi, öğretmenimizin yaptığı bu incelik hayatım boyunca bana çok güzel bir örnek oldu, dedi.Ceyhan öğrencilerle sohbet ederek,gofret ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817