CEYHAN, BABASININ DİKTİĞİ AĞACIN GÖLGESİNDE KÖYLÜLERİYLE BULUŞTU
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan seçim Çalışmalarına hız kesmeden aralıksız devam ediyor, Pazar gününü Gölcük İlçesinde Geçiren Ceyhan’a İlçe Başkanı İdris Alp Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Gölcük’te ilk olarak Mustafa Ağcan’ın ikindi namazında müteakiben kılınan Cenaze namazına katılan Ceyhan, merkez mahallesinde esnafları dolaşarak vatandaşların taleplerini dinledi. Gölcük’li olan Ceyhan ziyaretler sırasında ilgi ile karşılanarak, vatandaşlardan destek sözü aldı.Ceyhan,  Rahmetli Babası İlyas Ceyhan’ın diktiği ağacın gölgesinde köylüleriyle buluştu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

MEYDAN İHSANİYE’YE DEĞER KATACAK

Esnaf Ziyaretinin ardından İhsaniye merkez’e geçen Ceyhan’ı irtibat bürosundaki partililer karşıladı. Burada yapılması planlanan kent meydanı hakkında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten Bilgiler Alan Ceyhan, birçok köyün merkezi konumunda olan İhsaniye’ye bir meydan yapılacak olması buralara ayrı bir değer katacaktır, yapılacak olan otoparkında meydanında buralara çok faydası olacaktır, kısa bir sürenin ardından meydan düzenlemesi ile birlikte ilgi çekici bir alan haline gelecek, Parti ve yerel yönetimler olarak verilen sözler bir bir yerine getirilmesi önemlidir, hayırlı olmasını diliyorum, dedi. Esnaflarında meydan hakkındaki görüşlerini alan Ceyhan, esnaflarımızında memnun olması bizleri ayrıca mutlu etti, dedi.

 

CEYHAN, SIRETİYE’NİN TOPRAĞI SIRETİYE’NİN SUYUDUR

İhsaniye meydan incelemesi ve esnaf ziyaretlerinin ardından, köy ziyaretlerine kendi köyü olan Sıretiye’den başlayan Ceyhan, köy meydanına gelir gelmez köylüler tarafından ilgi ile karşılandı, köylüler ile tek tek tokalaşarak, köyün, meydanında Rahmetli Babası İlyas Ceyhan’ın yıllar önce diktiği ağacın altında kurulan masada köylüler ile sohbet etti. Köylülerin taleplerini dinledi. Ceyhan, köylülere hitap ederek, bugün nasıl babamın yıllar önce diktiği ağacın gölgesi altında bir aradaysak ve bu ağaç nasıl bize göre bir sembolse ve buraya aitse aynı şekilde Şemsettin Ceyhan’da buralara ait ve buranın toprağı buranın suyu olan bir İl Başkanıdır, bugün hem köyüme ziyaret hem de il başkanı sıfatıyla sizinle bir aradayım, önümüzde çok önemli bir seçim var bu seçim için gecemizi gündüzüme katarak çalışmak bizim Cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza ve bu zamana kadar ki kazanımlarımız için boynumuzun borcudur, bundan 10 yıl önce şehirlerde alt yapıyı sorununu tartışırken bugün köylerimize kapalı spor salonu halı saha yapalım mı onu konuşuyoruz, bu gelişimin ve nereden nereye geldiğimizin en büyük kanıtıdır, dedi.

 

YENİ ANAYASA YAPMAMIZ ŞARTTIR

Ceyhan, Geçtğimiz günlerde muhalefet bir beyanname açıkladı hepimiz okuduk, bu beyanname iktidar olamamanın beyannamesidir, ekonomik boyutta yapılması hayal olan şeyleri vatandaşın önüne koyuyor, bizim AK Parti olarak bu zamana kadar yaptıklarımız ortadadır ve yeniden yapacaklarımız 2023 2053 ve 2071 hedeflerimiz açık ve planlanmıştır bu hedeflerimize hep birlikte yürümek için yeni anayasa yapmamız şarttır ve bu yeni anayasa için de bir oy bizim için çok önemlidir, bu seçimler 13 yıllık kazanımlarımızı perçinlemek için, artık geriye dönmek ve yerinde saymanın mümkün olmayacağı için yeni anayasanın seçimidir, sizlerden bu inançla ve aşkla çalışıp partimize verdiğiniz desteği yenilemenizi bekliyorum, dedi. Ceyhan konuşması sırasında evinin balkonundan bakan teyzeleri de ziyaret ederel dua istedi. Ceyhan yoğurt ve mısır ekmeği yemenin ardından, köylülerle toplu fotoğraf çekilerek, İcadiye köyüne hareket etti.

Sıretiye köyü ziyaretinin ardından İcadiye köyüne geçen Ceyhan Akşam Namazının ardından cemaat ile bir araya geldi, cemaatin dilek ve temennilerine cevap veren Ceyhan, burada çay içerek köylülerle bir süre sohbet etti. Son olarak Hamidiye köyüne ziyarette bulunan Ceyhan, burada da Caminin çay ocağında köylülerle bir araya gelerek yatsı namazını kıldı,namazın ardından köylülerle vedalaşarak Gölcük’ten ayrıldı.
    

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817