CEYHAN: BİZLER İÇİN VEFA VE EMEK ÇOK ÖNEMLİ
 Eski ve yeni yönetimler bir araya geldi

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği programda eski ve yeni yönetimlerin başkanları ve üyeleri bir araya geldi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediyesi eski Başkanı Aziz Alemdar, Derince eski İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Şirin, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

“Ortak amacımız milletimize hizmet etmek”

İlçe Başkanı Şirin’in ardından davetlilere hitap eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “AK Parti 2001 yılından itibaren iktidarda. Bu süreç içerisinde millete hizmet etme yolunda hepimizin gayretleri oldu. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde de hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Artılarımızla eksilerimizle hepimizin ortak amacı milletimize hizmet etmektir” dedi. Halk takdir ettiği müddetçe iktidar olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Bulut, “ Ülkemizi daha da ileri taşımak için çok çalışmamız gerekiyor. Milletimizin takdirini kazanmak için, ülkemizin yarınları için birlik ve beraberliğimizi sürdürerek hizmet etmeye devam edeceğiz” diye belirtti.

 

“Ülke ekonomisini 4 kat büyüttük”

Başkan Bulut’un ardından söz alan Milletvekili ve Milletvekili Adayı Zeki Aygün, “Kimse bu göl maya tutar mı tutmaz mı diye hesap yapmadı. Herkes elini, başını, vücudunu taşın altına koydu. Bizler bu günlere böyle geldik. 2001 ve 2015 Türkiye’sini herkes biliyor. O günlerde insanlar siyasete güven duymamıştı. Güvenilir insanlar aramıştı. Başkanlarını aramıştı. Çok şükür biz başkanımızı millet olarak 2002’de seçtik” dedi. Programda emekli maaşlarına da değinen Aygün, “2001 öncesinde asgari ücretin ne seviyelerde olduğunu açıkça biliyoruz. 13 yıllık süre zarfından ekonomimizi 4 kat büyüttük. Ekonomimizle birlikte vatandaşımızın maaşları da büyüdü. Emeklimize, işçimize, memurumuza, öğretmenimize daha çok maaş verebilmek için ekonomimizi daha da büyütmeliyiz. Bunu da ancak milletimizin desteğiyle gerçekleştirebiliriz” şeklinde konuştu.

 

“7 Haziran’daki seçimler çok önemli”

Gerçekleşen toplantıda eski ve yeni yönetimlerle bir araya gelen İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bizler için vefa ve emek çok önemli. Bizim burada bir araya gelmemizin, birbirimizi tanımamızın en önemli unsuru AK Parti’dir. 13 yıl önce hiçbirimiz birbirimizi tanımıyorduk. Ama bir vesile ile tanışma fırsatı bulduk. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz her zaman en üst seviyelerde devam edecektir” dedi. Programda 7 Haziran’daki seçimlerin önemine de dikkat çeken Ceyhan, “Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçim aynı zamanda ülkemizin 13 yıllık kazanımlarının devamı için de çok önemli. Bazı şeyleri çok ciddi bir şekilde değerlendirmemiz lazım. Ülkemizin geleceğini teminat altına almak için hep birlikte çalışmalıyız. Ülkemizi geriye götürmek isteyenlere fırsat vermemeliyiz” diyerek görüşlerini aktardı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817