Ceyhan” Seçim Beyannamemizi 12 Mayıs’ta açıklayacağız”
 AK Parti Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze bölgesindeki işadamları derneklerini ziyaret etti. Beraberindeki Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Başaran, AK Parti Gebze ilçe yöneticileri ile birlikte ziyaretine Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği’nden başlayan Ceyhan, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

 

SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 Mayıs Salı günü saat 11.00’de Sabancı Kültür Merkezi’nde, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından, Kocaeli’ne yapılacak hizmetlerin açıklanacağı seçim beyannamesi programın davetiyesini TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk’e verdi.Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, nezaket ziyareti ve nazik davetlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a teşekkür ederek, 12 Mayıs’ta düzenlenecek programa katılacaklarını söyledi.

 

DAVETİYE VERDİ

Buradan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başkan Ensar Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunduktan sonra, davetiyeyi TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’a verdi. Programa katılacaklarını ifade eden Ensar Korkmaz, ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindeki yöneticilere teşekkür etti.

 

İŞADAMLARI ZİYERETİ

Daha sonra MÜSİAD Gebze Şubesi’ne geçen ve Başkan Ali Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bir süre sohbet ettiği MÜSİAD Gebze şube yöneticileri ile tanıştı . MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, Ceyhan ve beraberindeki yöneticilere teşekkür etti. Program davetiyesini Başkan Kurt’a taktim ettikten sonra MÜSİAD’dan ayrıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın son durağı, Nasrettin Bavaş’ın başkanlığını yaptığı Kars Ardahan ve Iğdır Sanayici ve İşadamları derneği oldu. Başkan Bavaş ve dernek yönetimi ile görüşen Şemsettin Ceyhan, Bavaş ve yönetimi 12 Mayıs Salı günü düzenleyecekleri programa davet etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817