Ceyhan’dan Sözcü’ye tekzip

Bugün gazetenin 5. Sayfasında  yayınlanan tekzip metninde, “Müvekkil AK Parti Kocaeli İl Başkanı olup, Şubat 2015 tarihinden beri bu görevi başarı ile sürdürmektedir.06.06.17 tarihinde Sözcü gazetesinde yer alan “Mobilyalar AKP’li Başkan’dan” başlıklı haber kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılmamış olup gerçeğe aykırıdır.Bu haber ile amaçlanan müvekkilin kişilik haklarını ihlal ederek, kamuoyu önünde kendisini zor durumda bırakmaktır. Müvekkil haberde iddia edildiği gibi Kocaeli’nde onlarca kamu kurumuna 10 Milyon değerinde herhangi bir satış söz konusu olmamıştır. Kaldı ki müvekkil il başkanı olmadan önce Kocaeli’de kamuya mal satmayacağını basın yolu ile kamuoyuna deklare etmiştir.

 

“SÖZ KONUSU HABERE İTİBAR EDİLMEMELİ”

Haberi yapan muhabir yaklaşık 20 gün önce müvekkili arayarak bu iddiaları sormuştur.Cevap olarak kendisine böyle bir satışın olmadığını, maden bu iddiada bulunuyorsunuz, iddianızı ispatlamakla mükellefsiniz.Varsa Kocaeli’de kamuya satılmış ilgili firmamızca kesilmiş faturaları ibraz etmek durumunda kalırsınız denmiştir.Aradan geçen sürede iddiasını ispatlayacak delil bulamayan muhabir işin kolayına kaçarak iftira atmayı ve müvekkilin kullanmadığı cümleleri o söylemiş gibi gerçeğe aykırı şekilde yazmayı seçmiştir.İşbu sebeplerle gerçekleri yansıtmayan ve yanlış bilgilendirici söz konusu habere hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” ifadelerine yer verildi. 

 

 

İŞTE SÖZCÜ'DE YER ALAN TEKZİP METNİ



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817