CHP KÖRFEZ’DE İLÇE DANIŞMA  YAPILACAK

CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, yaklaşan kongrelerle ilgili ön hazırlık anlamını da taşıyacak olan İlçe Danışma Toplantısı’nın her kese açık olduğunu söyledi.

Dağdeviren, “Toplantıya partili, partisiz her kes katılabilir. Biz burada varsa yanlışlarımız, hatalarımız onları da belirleyip, daha sonra da yol haritasını çizmek için konuşacağız. Her kes açıkça düşüncesini söyleyecek ve varsa eleştirisini yapacak. Her kes açıkça düşüncelerini dile getirebilir. Kısıtlama yoktur. Demokrasinin en güzel yanı; herkesin özgürce düşüncelerini söylemesidir. Bu yüzden bu meclisimize partililerimizi ve partili olmayan herkesi davet ediyorum. Bizim gizlimiz, saklımız yoktur, şeffafız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817