CHP Körfez’de sular durulmuyor

Beklenmedik istifanın gerekçesi ise “Partiye ihanet” oldu.

Gündüz Kamil Çehreli yıllar önce DSP ilçe başkanlığını yapmış ve daha sonra CHP saflarında yer almıştı. Geçtiğimiz seçimlerde aktif olarak görev yapan Çehreli, partinin adayı Salih Şirin’i desteklemişti.

Bu durum göz önünde bulundurulunca belediye başkan adaylığı düşüncesi olan, örgüt tarafından bu isteğine soğuk bakılan Salih Şirin’in de partisinden ayrılacağı yorumlarını güçlendiriyor

Kulislerde konuşulan iddialar ise oldukça ciddi. Çehreli’nin “ihanet” olarak adlandırdığı durumun, geçen yerel seçimlerde farklı partilere çalışan kişilerin CHP’ye geri dönmeleri olduğu ifade ediliyor.

Önümüzdeki günlerde istifa nedenlerini net bir şekilde anlatacak olan Çehreli, düzenleyeceği basın toplantısıyla parti içinde yaşanan huzursuzlukları açıklayacak.

Çehreli ile birlikte yeni istifaların yaşanacağı iddiası ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

CHP Körfez’deki çalkantının boyutu bu basın toplantısı sonrası anlaşılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817