CHP Meclis Üyeleri  Deva’yı Ziyaret Ettiler

Meclis Üyeleri Erkan Uygun, Sevgi Yaman Kel, Yelda Pişkin, Eren Kır ilçe yöneticileriyle birlikte, Deva İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Kongre sonrasında Deva’yı ilk olarak ziyaret eden parti olarak da bilinen CHP meclis üyeleri ve yönetimi, tecrübeli siyasetçi Orhan Bozkurt ile ilçede ki siyaset ve gelişmeler hakkında sohbet ettiler. Erkan Uygun, diğer siyasi partilerle de yakın ilişki içinde olup, ilçenin yararına olan çalışmalarda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Uygun, mecliste olan ve ya olmayan siyasi parti temsilcilerinin meclis toplantılarına katılmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Orhan Bozkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, mecliste olmamalarına rağmen Aralık ayı toplantısına katılacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817