CHP’Lİ ALTINKAYA BAŞVURUSUNU YAPTI
CHP'den Kartepe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapamadan ağabeyini kaybeden Selahattin Altınkaya, ertelenen başvurusunu yaptı. İlçe örgütü önünde gerçekleştirilen aday adaylık başvurusunda ilçe başkanı Başar Değer ile ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Altınkaya'ya destek vermek için gelen yaklaşık 200 kişi de partinin önünde bekledi. 
 
TECRÜBELİ ADAY ADAYIMIZ 
Altınkaya'yı bu mutlu gününde ilçe belediye başkan aday adayları Ömer Hazer, Yaşar Sönmez, Bülent Sarı, Beyhan  Korkmaz ve Zümrüt Sevinç de yalnız bırakmadı. İlçe başkanı Değer, "Selahattin Bey, kendisi çok değerli ve tecrübeli bir aday adayımız. Kendisi de CHP'deki yarışa iştirak etti. Sayın Altınkaya`ya başarılar diliyorum" dedi. Mikrofonu eline alan Altınkaya ise gelen herkese teşekkür etti. 
 
HALK-BELEDİYE BULUŞACAK 
CHP'den 6 aday adayı olduğunu ve herkesin içide hizmet aşkı bulunduğunu belirten Altınyaka, “Ben rakiplerime hiç bir zaman belden aşağı söylemlerle muhalefet yapmadım ve yine de yapmayacağım. Kartepe halkını belediyesi ile buluşturmaya geliyoruz. Kartepe halkı belediyesine küskün, belediyenin yolunu bilmiyor. Belediye şuan yandaşlarına çalışıyor. İftar yemekleri veriyor, ziyafetler veriyor, gezilere götürüyor" şeklinde konuştu.
 
‘DÜNÜN ÇÖMEZİSİN ŞÜKRÜ!`
Şükrü Karabalık'a seslenen Altınkaya, "Kartepe Belediyesi şuan bitmiş, ipin ucu artık kaçmış. Zor bir göreve talip olduğumuzu biliyoruz. Biz, göreve gelince mevcut kanunlarla adalet dağıtacağız. Sen ne yaparsan yap dünün çömezisin Şükrü, ben dünün çömezleri ile uğraşmam. Kartepe'yi yeniden düzenleyeceğiz. Benim için birileri ‘Ayağı aksıyor` diyormuş ama ben koşu beygiri değilim. Beynim tökezlemiyor" diye konuştu. 
 
HALK BİZE GÖREV VERECEK 
Seçildiği takdirde bazı projelerinden bahseden Altınkaya, "Ben Kartepe'yi çok iyi idare edeceğim, yeterki halkımız bize görevi versin. Ben adım gibi biliyorum halkımızın bu görevi bize verecek. Bize görev verildiğinde bu dönemi ustalık dönemi olarak yerine getireceğiz. Seçimi kazandığımızda 2 adet yarı olimpik havuz açacağız, Kartepe'yi halka açacağız" şeklinde vaatlerde bulundu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817