Çınarlılı hanımlar  el becerilerini geliştiriyor
 Derince Belediyesi’nin Çınarlı’da hizmete açtığı Mahalle Konağı’nda düzenlenen dikiş kursuna katılan 21 kursiyer, öğretici Derya Boyacıoğlu’ndan dikiş yapmanın inceliklerini öğreniyor

 

Derince Belediyesi’nin mahalle kültürünü yeniden yaşatmak amacıyla yapımını tamamlayarak hizmet açtığı Çınarlı Mahalle Konağı aynı zamanda bilgi evi olarak da hizmet veriyor. Bu yıl yaklaşık bin 500 kişinin yararlandığı Çınarlı’daki merkezde 21 mahalle sakini dikiş kursuna katılıyor. Derya Boyacıoğlu’nun öğreticiliğindeki kurslarda dersler çarşamba ve perşembe günleri 09.00 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleşiyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Bilgi Evleri Koordinatörü Serkan Saka ile konuşan kursiyer hanımlar kendilerine bu imkanı sağlayan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817