CİNAYET KURBANI TOPRAĞA VERİLDİ..!

İddiaya göre S.G.’nin F.Ö. ile bir süredir aralarında gönül ilişkisi bulunduğu, S.G.’nin eşi tarafından kendisinin sürekli darp edildiğini ve eşinden kurtulmak istediğini sevgilisine söylemesi sonrasında korkunç cinayet planlandı. Kasım ayı başında bir gece yarısı S.G.’nin sevgilisi F.Ö.’yü eşi Hüsnü Güntaç uyuduğu esnada eve aldığı, F.Ö.’nün Hüsnü Güntaç’ı yatağında uyuduğu esnada başından tek el ateş ederek öldürdüğü ve ardından cenazesini battaniyeye sararak Yalova Altınova’da bulunan Karadere Köyü’ndeki ormanlık alana gömdüklerini söyledikleri öne sürülmüştü.

Korkunç olayın ortaya çıkması ile belirtilen yere giden AAsayiş Şube Cinayet Masası ekipleri, yapılan aramada cesedi buldular. Cenaze bulunduktan sonra Kocaeli’ne getirildi ve kılınan namazdan sonra da Alikahya’da toprağa verildi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817