Civelek Gezi Olaylarını değerlendirdi

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı`nın iki ayda bir yaptığı il istişare toplantısının 7.`si  gerçekleştirildi. Gündemden hiç düşmeyen Gezi Parkı olaylarına değinerek konuşmasına başlayan il başkanı Civelek, CHP Milletvekili Haydar Akar`ın son süreçteki davranışlarına ve söylemlerine ‘Hadsizlik` dedi. Civelek, “Parkta olanların ağaç peşinde olmadıklarını gördük.

MHP MİTİNGİ ELEŞTİRDİ

Eğer ağaç peşinde olsalar da önünü gelen her tarafa saldırmazlardı. Bunları insanlıkla bağdaştıramayız” dedi. Gezi Parkı olaylarına olumlu yönden de bakan Civelek, olayların kendilerinin silkelenmesine yaradığının altını çizdi. Karamürsel`deki MHP mitingine değinen Civelek, MHP`nin 2 bin kişiyi toplamasını alaycı bir dille eleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817