Civelek: Hizmet sıkıntımız yok
 AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından SKM bünyesinde düzenlenen program kapsamında İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Ali Korkmaz Alikahya Fatih Cami’nde sabah namazı sonrasında vatandaşlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. düzenlenen programa aynı zamanda İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı HavzullahYaydemir, İlçe Yöneticisi İsmail Parlak, Fatih Mahalle Temsilcisi Erkan Ataş, ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

‘HİZMET SIKINTIMIZ YOK’

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltı programında kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, birlik ve beraberlik mesajı vererek, katılımcılara teşekkür etti. Yerel seçimlerin önemine işaret eden İl Başkanı Mahmut Civelek, “İtibarsızlaştırma operasyonları yapılıyor. bir memlekette darbe yapılmak isteniyorsa, önce itibarsızlaştırmaya başlanır. Biz kendimize güvenyoruz. Hizmetler anlamında hiç sıkıntımız olduğunu düşünmüyoruz. Biz çalışmalarımızı sabah namazıyla başlayıp, gecenin bir vaktine kadar çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TALEPLER DİNLENDİ

Programın devam eden bölümünde kent ve ülke gündeminde yer alan konularla alakalı değerlendirmelerde bulunan Başkan Mahmut Civelek, hükümete yönelik yapılan operasyonlara karşı birlik içinde olmak gerektiğinin vurgusunu yaptı. Başkanlar aynı zamanda, kahvaltıya katılım sağlayan vatandaşların taleplerini de dinledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817