Civelek : Yağız atlar gibiyiz, Koştukça açılırız
 
AK Parti İl Başkanlığı`nın düzenlediği ‘Kocaeli 2. Seçim Şurası` yapıldı. Antikkapı Restaurant`ta gerçekleşen toplantıda; AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, SKM başkanı Halit Çokan, ilçe başkanları, ilçe SKM başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, teşkilat başkanları ile seçim işleri başkanları katıldı. Toplantıda SKM çalışmalarının geldiği son durum ve bundan sonraki süreçte neler yapılacak projeler masaya yatırıldı. 
 
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Davet edilen 105 partiliden 102 kişinin katıldığı toplantıda divanı; il başkanı Mahmut Civelek, SKM başkanı Halit Çokan, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel, il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın ve teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu oluşturdu. Toplantının basına açık olan bölümünde konuşan il başkanı Mahmut Civelek, siyasi partilerin yaklaşan yerel seçimler için aday adayı çalışmalarına başladığını ama boşuna çaba harcadıklarını kaydetti.

Önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Civelek, “13 belediyemizden bir tanesi alabilmek için çaba harcıyorlar. Bu seçimler sadece yerel seçim değil aynı zamanda genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için önemli. Bundan sonraki gidişatın belirleneceği ve var olma, yok olma mücadelesinin yaşanacağı bir seçim olacak” diye konuştu. Konuşmasının devamında son günlerdeki ‘boyama eylemi`ne değinen Civelek, “Tencere tavadan sonra şimdi de badana boyacılar çıktı” dedi.

Civelek, “İçlerinde maneviyat olmayan, içlerinde halk olmayan kendi renkleriyle boyama eylemi yaptılar. Ne yazık ki boyalar da onların foyaları gibi sonradan çıkıyor” diyerek, eylemcileri eleştirdi. ODTÜ`de son günlerde yaşanan gerginliği ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran başörtüsü görüntülerini değerlendiren Civelek, “Biz üniversitelerimizde başörtülüsü de münasip mini eteğiyle kızlarımızın da herkesin istediği gibi eğitim almasını istiyoruz” diye konuştu.

Muhalefetin yaptığı oyunların artık bittiğini ortada sadece sandığın kaldığını belirten Civelek, “Bizler artık çok dikkatli olmalıyız. Oyunlara tuzaklara gelmemeliyiz. Umarız ki seçim çok güzel geçecek. Bizler sandıktaki oyumuzu korumak için çalışıyoruz. Bizler en başta komşu ülkelerdeki mazlum insanlar için seçimi almalıyız. Ama muhalefet gençleri sokağa çekmek ve seçimi kirletmek için çabalıyor. Zaten bu memlekette muhalefet adına bir şey yok” 
Yerel seçimlere 6 ay gibi kısa bir süre kaldığının altını çizen il başkanı Civelek, “AKP ailesi olarak seçimlerde yine başarılı olmak için çok iyi organize olmalıyız. Bundan sonra çok daha hızlı koşmalıyız. Aynı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın dediği gibi hızlı koştukça açılan yağız atları gibi bir teşkilatımız var. Tembellik bizlere yakışmaz” diyerek, partideki birlikten söz etti. Civelek`in konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817