ÇOKAN, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE SEYAHAT ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Halit Çokan, Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle birlikte seyahat edip sohbet etti. Öğrencilerle kent ve ülke gündemi hakkında istişarelerde bulunan Çokan, gençlerin eğitim hizmetleri hakkında fikirlerini aldı. Öğrenciler, AK Parti döneminde üniversitelere ve öğrencilere yönelik yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını kaydettiler.

 

HARÇLAR KALKTI GENÇLER RAHATLADI

AK Parti döneminde çok sayıda öğrencinin resmi bursla yurt dışında eğitim görebildiğini ve bu imkanların kendileri için çok önemli olduğunu kaydettiler. Eğitime artık bütçeden ciddi bir kısmın ayrıldığını ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirten gençler üniversite harcının kaldırılmasının AK Parti’nin eğitime kazandırdığı en büyük katkılarından birisi olduğunu ifade ettiler. Gençler, Üniversite yurtlarında konforun arttığını ve engelli arkadaşları için özel odalar bulunduğunu belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817