Çölyaklılara En Büyük Destek Başkan Söğüt’den

Körfez Belediyesi’nin en büyük önemi verdiği ve özellikle çocuklarla gençlere yönelik olan hizmeti dikkat çekiyor. Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de yakından ilgilendiği çalışma ile Körfez Belediyesi, ilçede yaşayan çölyak hastalarına glütensiz gıda malzemeleri temin ediyor.

SEVİNDİREN ZİYARET

Başkan Söğüt geçtiğimiz günlerde de ilçede yaşayan ve çölyak hastası olan Kerem isimli küçük çocuğu evinde ziyaret etti. Kerem’in ailesine glütensiz gıda malzemelerinden oluşan gıda kolisini takdim eden Başkan Söğüt’e gösterdiği bu yakın ilgisi dolayısıyla teşekkür eden küçük Kerem ve ailesi, sürpriz ziyaretin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

ÇOK SAYIDA ÜRÜN VAR!

Hazırlanan ve glütensiz ürünlerden oluşan yardım kolisinde glüten hassasiyeti bulunan çölyak hastaları için un ve makarna gibi çok sayıda ürün bulunuyor. Yaptıkları bu çalışmalarının öneminden söz eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kerem yavrumuzu ve ailesini ziyaret edip, sohbet ettik. Kerem çölyak hastası. Tüketebileceği ürünler glütensiz olmalı. Bunun temini için elimizden geleni yapıyor ve Körfez Belediyesi olarak destek oluyoruz” dedi.

TEMEL GIDA ÜRÜNLERi

Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapılan uygulama, bu sene de Başkan Şener Söğüt’ün talimatı ile devam etti. Özel beslenme gereksinimi duyan ilçe genelindeki tüm çölyak hastaları için hazırlanan destek kolisi içerisinde tamamen glütensiz olan un, makarna, mısır irmiği gibi temel gıda ürünleri yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817