Çöven ailesinden geleneksel iftar

KÖRFEZ ilçede geniş bir takım tarafından tanınan ve sevilen Çöven ailesi, geçtiğimiz günlerde verdikleri iftarla dostlarını ve Mimar Sinan Mahallesi esnafını ağırladı. Ailenin mahallede işlettiği Çövenoğulları Pastanesi önünde gerçekleşen iftar programına ilgi büyük oldu. Yemeğin ev sahipleri; Mehmet Çöven ve kardeşi Ramazan Çöven, konukları ile yakından ilgilenirken, bazı dostları da iftarda konuklara ikram edilen yemeklerin dağıtımına yardımcı oldu.

 

AYGÜN DE KATILDI

Her yıl geleneksel olarak tekrarlanan iftar yemeklerine bu yıl da katılımın büyük olması Çöven ailesini memnun etti. Yemeğin son bölümüne ise AK Parti Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve ilçe başkanı Engin Koyun ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı ve Çöven ailesini tebrik etti.

 

GELENEĞE DEVAM

Çövenoğulları Pastanesi olarak Ramazan dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Mehmet ve Ramazan Çöven, "Her yıl bu iftar programını düzenliyoruz, dostlarımızla ve esnaf arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu buluşmalar bizim için bir gelenek oldu. Dostlarımızın ilgisi bizleri sevindirdi. İnşallah gelecek senelerde de benzer etkinliklerimiz sürecek" diye konuştu.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817