Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kocaeli programı
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü ilimizde gerçekleştireceği açılış ve ziyaretleri nedeniyle kent merkezinde bazı cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Seka alanında yapımı tamamlanan Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin açılışını yapacak olan Erdoğan’ın ilimize gelmesi nedeniyle kent merkezi ve ana hatlarda geniş güvenlik önlemleri alındı. Hazırlıklara günler öncesinden başlanan program kapsamında aylardır bozuk olan yollar asfaltlanırken hasarlı olan kaldırımlar da onarıldı.


BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Alınan tedbirler kapsamında saat 10.00 -16.00 arasında Leyla Atakan Caddesinden Valilik binasına giden yol ile Şehabettin Bilgisu Caddesinden Valilik binasına giden tüm sokaklar araç trafiğine kapatılacak. Ömer Tükçakal Bulvarı - Adalet Köprüsü güzergahı kademeli ve kontrollü olarak araç trafiğine kapatılacak. Real Alışveriş Merkezi önünden Kuzey Yan Yol ile D-100 Karayolu da kademeli ve kontrollü olarak araç trafiğine kapatılacak. 14.00-19.00 saatleri arasında ise Seka Köprülü kavşağı – Ordu Evi Kavşağı araç trafiğine kapatılacak.


BATI TERMİNALİ OTOPARK OLACAK

Saat 14.00’dan itibaren Salim Dervişoğlu Caddesi’nin otopark girişinden sonrası, Büyükşehir Belediyesi ile Cezaevi Köprülü Kavşağı arası, saat 18.30’dan itibaren Seka Tünel üstü - D-100 Karayolu – Adalet Köprüsü -  Ömer Türkçakal Bulvarı kademeli ve kontrollü olarak araç trafiğine kapatılacaktır. Yine saat 14.00 itibariyle batı terminalindeki şehir içi otobüsler boşaltılırken batı terminali ise planlanan araçların park edeceği otopark olarak kullanılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817