ÇYDD’DEN DOĞAN’A ZİYARET
 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan kongre sonunda ÇYDD Kocaeli Şubesi Başkanlığı’na seçilen Meral Dönmez ve yönetim kurulu üyelerinin tanışma amaçlı ziyareti oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Ziyarette konuşan Başkan Doğan  “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, şimdiye değin Türkiye’de hayata geçirdiği projelerle  birçok vatandaşımız için umut ışığı olmuş, yaptıklarıyla çoğu insanımızın hayatını değiştirmiş, sosyal gelişime destek olmuştur. Şehrimizde de önemli çalışmalara imza atan bu derneğimize İzmit Belediyesi olarak desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

 

DOĞAN, GÜÇ VERİYOR

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez de “ İzmit Belediyesi’nin gençlere ve öğrencilere yönelik çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Şimdiye kadar Belediyemiz ile birlikte çok güzel işlere imza attık.  Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ı yanımızda görmek bize güç veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817