Davutoğlu Körfez’e  Selam Gönderdi

Ahmet Davutoğlu, kuruluş ve kongre aşamalarını yakından takip ettiği Körfez İlçe teşkilatının çalışmalarını beğendiğini söyleyerek, 1 ya da 1.5 ay içinde Körfez’i ziyaret edeceğini söyledi.

Gelecek partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma etkinliklerine katıldı.

Körfez teşkilatı olarak ta Başkan Fırat Türker, İlçe Başkan Yardımcıları Musa Allak, Sadık Tetik, önceki günlerde katılım yapan Gümüş Lojistik sahibi Şeref Meydan ve yine yönetimden kalabalık gurupla Ahmet Davutoğlu’na katıldılar.

Ahmet Davutoğlu, çalışmalarıyla sık sık kendisinden söz ettiren Körfez ekibine ayrı ilgi göstererek, yakında ilçeyi ziyaret edeceğini söyledi. Körfez halkına selam gönderen Ahmet Davutoğlu gösterilen ilgi ve yakınlıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817