DENİZE GİREN KARDEŞLERDEN BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİNİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kardeşini kurtarmak için denize giren ağabeyi Muhammet Kırca(21) da boğularak durumu ağır şekilde hastaneye kaldırıldı.


Olay Körfez ilçesine bağlı Hereke Sahili’nde meydana geldi. Babaları Nihat Kırca ile birlikte sahile gelen Samet ve Muhammet Kırca, bir süre eğlendikten sonra denize girdi. Kardeşi Samet’in açılarak gözden kaybolduğunu gören ağabey Muhammet Kırca, kardeşini kurtarmak için suda ilerledi. Bir süre sonra Muhammet Kırca’nın da gözden kaybolması üzerine baba Nihat Kırca, 112 Acil Yardım’ı arayarak yardım istedi. 
Babanın ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Olay yerine ilk ulaşan ekip olan Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hereke Polis Merkezi Amirliği’nde görevli ismi öğrenilemeyen bir komiser yardımcısı, kıyıdan suyun altında olduğu görülebilen Muhammet Kırca’yı kurtarmak için üniformasını çıkararak suya atladı. Sudan çıkarılan Muhammet Kırca, ambulans içerisinde tedaviye alınırken, daha derinde olduğu anlaşılan Samet Kırca’yı bulmak için deniz polisi ve sahil güvenlik tekneleri bölgeye geldi. 


Su altına giren dalgıçlar, yaklaşık 20 dakikalık aramanın ardından kıyıdan yaklaşık 5 metre açıkta ve yaklaşık 2 buçuk metre derinlikte olan Samet Kırca’yı bularak kıyıya çıkardı. Hemen ambulansa götürülen Samet Kırca’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulans ile Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağabey Muhammet Kırca’nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817