Denli ve Çırpan Başkan Yardımcısı Oldu!

31 Mart seçimlerinin ardından başkanlık koltuğuna oturan Şener Söğüt, yeni dönem için ekibini hazırlıyor. Geçtiğimiz dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan Tecrübeli isim Faruk Denli, bu dönemde de başkan yardımcısı görevine getirildi. Yine geçtiğimiz dönem başkan yardımcısı olan Selahattin Kabadayıoğlu ise bu dönem sadece meclis üyesi olarak görev yapacak. Kabadayoğlu’nun yerine ise yeni dönemde başkan yardımcılığı koltuğuna Körfez İlçenin sevilen ismi  Mali Müşavir İbrahim Çırpan getirildi. 

FARUK DENLİ KİMDİR ?

1964 Gümüşhane doğumlu. 1971 yılından bu yana Körfez İlçesi’nde ikamet ediyor. Hacettepe Üniversitesi Maden Bölümü ön lisansını tamamlayıp, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden Lisans bölümünü bitirdi. Özel bir şirkette çeşitli kademelerde görev yaptı. AK Parti Körfez İlçe teşkilatının kurucularından. Körfez ve Büyükşehir belediye meclis üyeliği, encümen üyeliği, Hereke Bölge Koordinatörlüğü ve komisyon başkanlıkları görevlerini yürüttü. Üçüncü kez meclis üyesi seçilen Denli, evli ve iki çocuk babası.

İBRAHİM ÇIRPAN KİMDİR ?

1975 Kocaeli doğumlu. İşletme bölümü mezunu. 2001 yılından itibaren Körfez’de mali müşavirlik ve bağımsız denetçilik yapıyor. Siyasi hayatında; AK Parti Körfez İlçe Kurucu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Kirazlıyalı Belde Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Evli ve iki çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817