Depremin Siyaseti Olmaz

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, 100 vatandaşın hayatını kaybettiği ve yüzlerce yaralının bulunduğu İzmir depremiyle ilgili konuştu. 17 Ağustos depremini yaşayan şehrin evlatları olarak, İzmir’de meydana gelen depremin acılarını en derinden hissettiklerini belirten Zeybek, şunları söyledi:

106 KİŞİ KURTARILDI

“Geride kalan sürede devletimiz tüm kurumlarıyla teyakkuz halinde. Çalışmalarımız devam edecek. Toplam 7 bin 907 personel ve bin 92 araçla, 17 binadaki arama kurtarma çalışmalarından 12’si tamamlandı. 5 farklı lokasyondaki 5 binada çalışmalar devam etmektedir. Kurtarma operasyonlarında şu ana kadar toplam 106 vatandaşımız enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. Hükümetimiz, depremin hemen ardından süratle depremzedelerin yaralarını sarmaya ve mağduriyetlerini gidermeye yönelik adımlar atmaya başlamıştır.

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Devletin ve milletin deprem sonrası anında reaksiyon göstermesiyle birlikte gerekli tüm tedbirlerin hızlıca alınması ülkemizde birtakım kesimleri rahatsız ettiğini üzülerek takip ediyoruz. Yerli, milli ve yapıcı bir muhalif anlayış sergileyemeyenler bu elim olayda da tarafgir açıklamalar yapıyor. Bu acı olay üzerinden bile şov ve siyaset yapmak doğru değil. Biz bir ve bütün olursak önümüzde hiçbir güç duramaz. Bu birlikteliği kimse bozmamalı.

EKİPLERİMİZ SAHADA

Devletimiz ilgili tüm kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşlarımızın emniyetini ve can güvenliğini önceliklendirerek gerekli tedbirleri almakta ve gerekli çalışmaları yürütmektedir. Bu vesile ile deprem bölgesinde fedakarca görev yapan ve birçok vatandaşımızı enkaz altından kurtaran arama-kurtarma ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817