Derince Yaz Kur’an Kursları’nın final programına yoğun ilgi

Derince İlçe Müftülüğü’nün Yaz Kur’an Kursları’nın tamamlanması nedeniyle düzenlediği final programı Grand Körfez Otel’de yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşti

Yaklaşık 100 öğrenci görev aldı

Derince’de yaz döneminde verilen kursların ardından düzenlenen Yaz Kur’un Kursları Final Programı, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu’nun ev sahipliğinde Grand Körfez Otel’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Derince Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Balcı, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, ilçedeki din adamları, kur’an kursu öğrencileri ve onların aileleri yoğun ilgi gösterdi. İlçe genelinde yaklaşık yüz öğrencinin görev aldığı etkinlik gösteriler, ilahiler ve piyeslerle renklendi. Öğrencilerin okuduğu dualarla devam eden ve yaklaşık iki saat süren programın sonunda ise Başkan Alemdar ve Müftü Nurlu tarafından tüm öğrencilere dini kitaplar hediye edildi.

Nurlu ve Alemdar konuşma yaptı

Programın son bölümünde konuşma yapan İlçe Müftüsü Birol Nurlu, çocukların çok yetenekli ve kabiliyetli olduklarını belirterek öğrencilere, onları yetiştiren ailelere ve kendilerine bu eğitimi veren öğreticilere teşekkür etti. Derince’de çok güzel programlar organize ettiklerini belirten Nurlu, taleplerine her zaman katkı sunan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a ve salonu tahsis ettiği için Grand Körfez Otel’in sahibi Kadir Kurt’a teşekkür ettiğini söyledi. Programda son konuşmayı yapan Başkan Alemdar ise yapılan çalışmaların çok güzel meyveler verdiğini bu program sayesinde bir kez daha gördüklerini belirterek “Çocuklarımızın inandıkları dini tanımaları ve bunu yaşayarak eğitilmeleri beni çok mutlu etti. Bu organizasyonda emeği geçen başta ilçe müftümüz olmak üzere tüm kuran kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817