DERİNCE’DE 19 MAYIS  COŞKU İLE KUTLANACAK
 Okullar Arası Futbol Turnuvası

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenleyecekleri etkinliklerle ilçede 19 Mayıs coşku içerisinde kutlanacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası’nda ilçedeki programlar Kaymakam Mesut Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a yapılan makam ziyaretleri ile başlarken, organizasyon kapsamında 17-18 Mayıs günleri Okullararası Futbol Turnuvası tertip edilecek.

 

Gençlik Yürüyüşü Düzenlenecek

19 Mayıs Perşembe günü saat 09.00’da ise Derince Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 10.00’da Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun bahçesinden Derince Kent Meydanı’na kadar gençlik yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda güreş, judo ve badminton branşlarında sportif faaliyetler organize edilerek, kutlamalar sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817