Derince’de fotoğraf sanatçıları yetişiyor
 Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesinde eğitim veren Kusachi Kültür Merkezi’nde devam eden fotoğrafçılık kursunda 26 kursiyer eğitim görüyor.

 Fotoğrafın inceliklerini öğreniyorlar

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hizmete açtığı bilgi evlerinde vatandaşlar açılan kurslara katılarak çeşitli eğitimlerden geçiyor. Bu kapsamda Kusachi Kültür Merkezi’nde açılan fotoğrafçılık kursuna katılan 26 kursiyer fotoğraf sanatının inceliklerini öğreniyor. Usta eğitici Zeynep Yıldırım’ın verdiği derslerde kursiyerler hem fotoğraf makinesini nasıl kullanacaklarını hem de fotoğrafın nasıl çekildiğini öğreniyor.

 Kurs sonunda fotoğraf sergisi açılacak

Kusachi Kültür Merkezi’nde devam eden fotoğrafçılık kursuna fotoğraf tutkunu Derinceliler katılıyor. Gerçekleşen eğitimlerde kursiyerler, fotoğraf makinesinin tüm özelliklerini en ince ayrıntısına kadar öğreniyor. Fotoğraf eğitmeni Zeynep Yıldırım, eğitimlerde kursiyerlere nasıl fotoğraf çekecekleri konusunda da dersler veriyor. Kurslar her hafta Çarşamba ve Cuma günleri 17.30 – 20.30 saatleri arasında yapılıyor. Eğitimlerin son bulmasının ardından kursiyerlerin fotoğraflarından oluşacak bir sergi açılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817