DERİNCE’DE FUTBOL ŞÖLENİ
 21 ortaokul mücadele etti

Bu yıl Derince’de ortaokullar arasında büyük bir heyecana sahne olan 23 Nisan Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşan takım, oynanan zorlu final müsabakasının ardından belli oldu. 21 ortaokulun katılımıyla gerçekleşen turnuvada final müsabakası Hikmet Uluğbay Ortaokulu ile Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu arasında gerçekleşti. Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde oynanan final maçının öncesinde Fatih İlk ve Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan gösterilerini sahneledi. Fatih’li öğrencilerin sahnelediği birbirinden güzel gösterilerin ardından ise iki takım arasındaki final karşılaşması start aldı.

 

Şampiyonluk Hamit Özdağ’ın

Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu final mücadelesini Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Güntepe, Fahrettin Karakoyun, Talip Yeşilyurt ve Yılmaz Filiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Ağırtaş, Gençlik Merkezi Müdürü Bahadır Ali Gül ve çok sayıda sporsever takip etti. Hakem Turgay Dönmez’in yönettiği final maçı baştan sona çekişme içerisinde geçerken sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılan Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu, şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

 

Kupalar Yıldırım ve Bulut’tan

Final karşılaşmasının ardından ise protokol tarafından dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, turnuvanın şampiyonu Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu, ikincisi Hikmet Uluğbay Ortaokulu, üçüncüsü Mevlana Ortaokulu ve dördüncüsü Sırrıpaşa Ortaokulu’na ödüllerini takdim ederek, başarılar diledi. Düzenlenen törende ayrıca en centilmen takım ödülü Asaf Koleji’ne, onur kupası İshakçılar’a, gol krallığı kupası Hikmet Uluğbay Ortaokulu’ndan Efekan Hızal’a, en iyi kaleci ödülü Hamit Özdağ’dan Satıcan Yavuz’a en iyi oyuncu ödülü ise yine Hamit Özdağ’dan Mustafa Yıldırım’a verildi.

 

Penaltıcılar da ödüllerini aldı

Düzenlenen törende 23 Nisan şenlikleri kapsamında yapılan penaltı yarışmasında dereceye giren sporcular da ödüllendirildi. Buna göre penaltı yarışmasının birincisi Çenesuyu’ndan Baran Efe Barış, ikincisi Şükrü Aracı’dan Emircan İlmaz ve üçüncüsü Huriye Pak’dan Emir Acar, kupalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Turnuvanın sonunda ayrıca tertip komitesinde görev alan isimler de plaketle ödüllendirildi. Organizasyonda mücadele eden tüm sporcuları ve öğretmenlerini tebrik eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut “23 Nisan’ın anlamına yakışan bir güzellikte geçen bu şölenimize katılan herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonluklar gelip geçicidir ama dostluklar kalıcıdır. Bu vesileyle bize güzel bir gün yaşatan öğrencilerimizi kutluyor ve gelecek yaşantılarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817