Derince’de hedef yüzde 65
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Derince’de beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Derince ilçemiz için hedefimiz yüzde 65’tir” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği ziyarette Derinceliler, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini dile getirdiler.
“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRIYORUZ”

Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşabilmesi için önünde son bir engel kaldığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “10 Ağustos’ta bu engeli de aştığımız zaman Güçlü Türkiye’nin önünde hiçbir engel kalmayacak” şeklinde konuştu. Bunun için Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Başkanı olması gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Derince’den beklentimiz yüzde 65’in üzerine çıkmasıdır.

“İSRAİL TERÖRÜNE SESSİZ KALAMAZDIK”

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına da değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Şehit edilen Filistinli kardeşlerimizin sayısı 600’e yaklaştı. Bu katliamlara karşı asla sessiz kalmayız. Elimizden geldiğince elimizle dilimizden geldiğince dilimizce bu vahşetin karşısında durmalıyız” dedi.

ÖZGÜR FİLİSTİN KURULUNCAYA KADAR

Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak biz de belediyemiz bünyesinde İsrail ürünlerinin satışını süresiz olarak durdurarak safımızı belli ettik, tepkimizi ortaya koyduk. Özgür Filistin Devleti kuruluncaya ve İsrail terörü son buluncaya kadar tepkimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817