Derince’de İzgaz’dan bilgilendirme çalışması
 Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) ve İzgaz’ın birlikte gerçekleştirdikleri toplantılarda ilçe halkına doğalgaz kullanımıyla ilgili bilgilendirmede bulunuluyor.

Doğalgaz kullanımı ile ilgili bilgilendirme

İlçe genelinde altı ayrı noktada açılan bilgi evleriyle halka hizmet veren Derince Belediyesi, bu merkezlerde zaman zaman çeşitli konularda toplantı ve seminerler de düzenliyor. Dumlupınar Mahallesi’nde hizmet veren Kusachi Hobi Akademisi’nde düzenlenen toplantı ile bu kez İzgaz, yaptıkları çalışmaları ilçe halkıyla paylaştı. Bilgilendirme toplantıları kapsamında gerçekleşen etkinlikte İzgaz yetkilileri Şenol Seymen, Nilgün Kelleci, İlknur Batır ve Gizem Karatay, doğalgazın kullanımı ile ilgili bilgi verdi.

Bir sonraki toplantı Çınarlı Mahalle Konağı’nda

Toplantıya katılan vatandaşlara doğalgaz kullanımının sağladığı avantajları aktaran yetkililer Derince Belediyesi ile birlikte sürdürdükleri “İzgaz ziyaretinize geliyor” projesinin önemine vurgu yaptı.  Toplantılarda aynı zamanda halkın düşüncelerini de öğrenen İzgaz yetkilileri, sonrasında bu taleplerin uzman ekiplerce değerlendirileceğini ifade etti.  Katılımcılara yapılan kura çekimi neticesinde çeşitli hediyelerin de takdim edildiği toplantının bir sonraki bölümünün 24 Ekim tarihinde Çınarlı Mahalle Konağı’nda yapılması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817