Derince’de kalpler Kocaelispor için atacak

Şampiyonluk için sahaya çıkıyorlar

Spor Toto 3.Lig Play-Off yarı finalinde Ankara Demirspor’u 0-0'ın rövanşında deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup ederek adını finale yazdırmayı başaran Kocaelispor, 14 Mayıs Pazar günü şampiyonluk maçına çıkıyor. Antalya Stadyumu’nda İzmir’in köklü takımlarından Altay ile karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor’un 2. Lig’e yükselme yolundaki bu son müsabakası A Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak.

 

Derince Belediyesi’nden otobüs desteği

Antalya’da oynanacak müsabakaya gitmek isteyen taraftarlar için otobüs desteği sağlayan Derince Belediyesi, ayrıca maça gitme imkanı olmayan Derinceliler için de bu büyük heyecanı Kent Meydanı’na taşıyacak.  14 Mayıs Pazar günü sat 19.00’da başlayacak olan Kocaelispor-Altay müsabakası Derince Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekran vasıtasıyla Derincelilere aktarılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817