DERİNCE'DE MEVLİD-İ ŞERİF DÜZENLENDİ
 Mevlid-i Şerif düzenlendi

Derince Belediyesi’nin İzmit Taşköprülüler Derneği, Derince Taşköprülüler Derneği, Taşköprü Güreş Ağası Sezgin Sert ve Çavuşlu Muhtarı Eyüp Özcan’ın katkılarıyla İshakçılar Merkez Camii’nde düzenlediği Mevlid-i Şerif’e ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif’e Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İl Müftü Vekili Bayram Şahin, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Kent Meydanı’nda aşure dağıtıldı

Mevlid-i Şerif okunması ve şehitlerimiz için dua edilmesinin ardından kılınan Cuma namazı sonrasında ise vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. İshakçılar ziyaretinde vatandaş ve esnaflarla sohbet eden ve çeşitli temaslarda da bulunan Başkan Bulut, ayrıca Derince İzmit Taşköprü Derneği Gençlik İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Yine aynı gün içerisinde Derince Belediyesi tarafından Cuma namazının ardından İshakçılar’ın yanı sıra Derince Kent Meydanı’nda da vatandaşlara 3 bin kişilik 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817